ORANG YANG BERILMU PASTI AKAN BERJAYA

KENAPA ANDA PERLU MENDAPATKAN DVD RAHSIA & SOP INI?

1

Apakah RAHSIA SEBENAR yang tersimpan dalam SAHAM BURSA MALAYSIA
Bukan semua orang tahu apakah kehebatan SAHAM BURSA MALAYSIA sehinggakan ia mampu melahirkan begitu ramai jutawan saham. Bila dah tahu …mungkin anda adalah jutawan yang seterusnya dalam saham.

2

RAHSIA SAHAM di mata SIST yang membolehkan Independent Traders mengaut keuntungan secara berSISTEM.
Kalau cerita pasal sistem, di mana-mana kita pergi mesti ada SISTEM…betul x? dalam nak melabur juga kena ada sistem yang betul barulah anda nampak jalan PROFIT dan jalan untuk mengawal LOSS dalam melabur saham. ILMU ini hanya khas di SIST sahaja.

3

Pendedahan Langkah Mudah untuk bergelar pelabur dan menjadi PELABUR MITI di mana ramai ‘orang kita’ tak tuntut lagi – -> RUGI BESAR TAK TUNTUT!

4

TEKNIK RAHSIA MEMBUKA AKAUN CDS yang ramai orang tak tahu.
Anda nak melabur saham, tetapi akaun CDS jenis apa yang patut anda buka? Teknik dalam video ini memberi anda peluang untuk mengetahui jenis akaun CDS yang anda perlu buka dan apakah fungsinya.

5

10 MITOS SAHAM yang menjadi batu penghalang ‘orang kita’ BENCI SAHAM.
Berapa ramai lagi yang anggap saham ini HARAM ?? SUSAH ?? RUGI ?? !!
Jika anda tidak kenal dengan saham … bagaimana anda boleh berkata sedemikian?? Tahukah anda ada lebih dari 600 kaunter saham berstatus SYARIAH COMPLIANT di Bursa Saham.

6

6 FORMULA SIST yang mampu menjadikan anda seorang pelabur yang sangat komited dan berjaya.
Antara ILMU mahal yang wajib anda miliki. Bagaimana pelabur saham dapat mengekalkan kredibiliti dirinya sebagai seorang pelabur saham. Ketahui bagaimana ilmu ni mampu meledakkan kualiti hidup anda.

DAPATKAN RAHSIA, TEKNIK DAN PELBAGAI LAGI TIPS HEBAT PELABURAN