Blog Sekolah

16 Jan 18
Methods for sports betting

Presently, sports staking is widely spread. Everywhere, you are in a position to raise money on spor...

15 Jan 18
TEST

TEST text...

Kalendar Seminar

No event found!

Newsletter

Dapatkan EBook FREEMIUM – 9 Langkah Elak Kerugian Dalam Saham dan Tips Pelaburan Bijak dari Pengetua Sekolah Saham Malaysia.

ORANG YANG BERILMU PASTI AKAN BERJAYA

UBAH PERSEPSI DAN TINDAKAN ANDA SEKARANG!

1

Pelaburan saham mudah dicairkan. Anda boleh jual saham bila-bila masa sekiranya kita perlukan duit segera. Tak perlu tunggu setahun pun.

2

Pelaburan saham mudah dijalankan tanpa sebarang surat-surat perjanjian yang perlu tanda tangan banyak-banyak seperti pelaburan hartanah.

3

Fleksibel dan boleh melakukan urusan jual beli saham di mana sahaja dengan syarat ada internet. Cetak duit anda hanya dihujung jari!! Mudahkan ?

4

Tidak perlu bersusah payah ‘mencantikkan profiling’ (dokumen bank personal/company) untuk layak bergelar pelabur saham Bursa Malaysia. Wauuu!!

4

Transaksi saham sangat mudah. Anda yang perlu klik dan klik sahaja butang di skrin komputer atau telefon pintar anda.

5

Saham bersifat “transparent” dan sah di sisi undang-undang Malaysia. Bukan seperti skim pelaburan cepat kaya yer…

6

Boleh dimulakan dengan modal yang kecil berbanding dengan pelaburan yang lain yang perlukan minima puluhan ribu ringgit.

7

Satu bentuk pelaburan atau perniagaan yang mudah tanpa perlu menyediakan stok barang, pemasaran yang besar, pekerja yang ramai dan kedai.

ORANG YANG BARU BERMULA, TAKUT & GEMENTAR

APA YANG ‘NEWBIE’ SELALU TANYA?

Bahaya Saham Ni, Nanti Ruuugiii!
  • Jika anda melabur tanpa ilmu itu bukan melabur, itu berjudi.
  • Seronok? Perjudikan nasib wang anda pada suatu yang tidak pasti.
  • Dengan ilmu dapat elak kerugian dan mendapat keuntungan.
Bagus Ke Melabur Saham?
    • Simpanan RM10,000 boleh menjadi RM20,000 dalam masa 90 hari?
    • Dengan pelaburan saham anda mampu lakukannya bahkan lebih.
    • Syaratnya, anda telah miliki ilmu pelaburan saham.
Susah La Labur Saham Ni 🙁
      • Semua perkara akan jadi susah jika tidak ada ilmu.
      • Perbezaan ilmu yang ramai tidak ambil peduli. Beli dihujung jari sahaja.
      • Orang lain sudah mencetak wang banyak dari pelaburan saham! Kita?
Halal Ke Melabur Saham Ni?
      • Ya! Jika anda melabur pada syarikat patuh syariah,
      • Tahu tak? Terdapat lebih daripada 660 syarikat patuh syariah didagangkan di Bursa Malaysia.
      • Jika haram, dah lama majlis fatwa kebangsaan dan dunia bertindak.
Kene Ada Modal Besar Ke?
      • Faktor yang menyebabkan ramai orang takut untuk melabur saham.
      • Anda tidak perlu mempunyai modal yang besar baru hendak bermula.
      • Kenapa? Kami akan bongkarkan di SEMINAR RAHSIA SAHAM.
Bila Nak Bertindak?
    • Orang yang berjaya akan bertindak segera, dan tidak beralasan.
    • Risiko akan ada, dengan ilmu yang betul kita akan atasinya.
    • Daftar Sekarang! – Whatsapp RAHSIA SAHAM ke 011 333 888 13
  • APA KATA MEREKA

    TESTIMONI ALUMNI

    Screenshot WhatsApp Testimoni Alumni

    Apa kata mereka ???

    TN.HAQIM, Ahli Perniagaan.

    Apabila saya mengikuti kelas Mastery SIST 3.0, SOP yang diajarkan amat sistematik. Menurut pengalaman rakan-rakan saya, jika follow SOP yang diberi dengan betul sekurang-kurangnya dapat keuntungan 4% hingga 5%. Ramai rakan-rakan saya katakan SOP yang diberi terbukti berkesan. Itu adalah sebab utama saya betul-betul berminat untuk join SIST. Cara Tuan dan Puan pengetua mengajar satu per satu. Disamping silibus Mastery SIST 3.0 yang tersusun dan amat mudah difahami lebih-lebih lagi orang seperti saya yang tidak tahu langsung tentang saham. Selepas menghadiri Mastery SIST 3.0, saya berkeyakinan tinggi dan tidak sabar untuk trade selepas ini. Saya akan follow 100% SOP yang diberi.

    SIST GEMPAK!!!

    TN.HISHAMUDIN, Business Owner .

    Saya mengenali SIST melalui family member saya yang merupakan alumni SIST yang juga telah berjaya. Dia yang recommend kan saya untuk datang ke SIST untuk saya belajar tentang ilmu saham. Expectation saya adalah negative dalam saham, tetapi selepas saya datang ke sini, dah tahu guidance yang di ajar, mostly apa yang saya dapat adalah positif serta saya dapat ilmu yang sangat banyak. Pengetahuan saya dalam saham juga tidak begitu dalam tetapi selepas saya datang ke SIST, saya dapat mengetahui satu persatu ilmu dalam saham, dan macam mana nak trade bermula dari A-Z. Kelas yang diajar oleh Tuan Pengetua juga sangat santai dan relaks. Saranan saya untuk orang yang berminat untuk belajar ilmu saham, program SIST adalah program yang sangat meliputi semua yang diperlukan.

    SIST is the BEST!!!